این بازتاب امواج از الکترونهای موجود در اتمهای مادهای است که نور را جذب کرده، سپس
انرژیهای خاصی را براساس قوانین پیچیده کوانتوم بازتابش میکنند و برهمین اساس است کهگوجهفرنگی قرمزرنگ است چراکه اتمهای رنگدانههای موجود در پوست گوجهفرنگی،
فوتونهایی از همه سطوح انرژی امواج را به غیراز فوتونهای مربوط به رنگ قرمز جذب
کرده، لذا فوتونهای مربوط به رنگ قرمز را که جذب نشده است، بازتابش میکنند و گوجه به
این دلیل قرمز به نظر میرسد. در واقع رنگهایی که چشم شما دریافت میکند، بسیار بیشتر از
طول موجهای امواج است.
ضمیه سیب روزنامه جام جم
با سلام و عرض ادب
از وبلاگ جالب و پرمحتوای شما استفاده کردیم ، امیدوارم همیشه سربلند باشید %